​MEDIUM & SPIRITUEL RÅDGIVER & CLAIRVOYANT / LONE VOSS BOES

                                 

KRANIO-SAKRAL TERAPI / LONE VOSS BOES​

Hvad kan Kranio-Sakral Terapi gøre for dig:

​Livet igennem slår vi os. Hamrer hovedet i skabslågen, sætter os ved siden af stolen, falder på trappen, bliver påkørt m.m. Selv ubetydelige skader kan få følger, hvis de ikke bliver behandlet. Kroppen forskrækkes og spænder op. Membranerne i kraniet trækker sig sammen og begrænser den bevægelighed, som er helt afgørende for hjernens funktioner. Kroppen kan blive skæv, ved skub og slag, Piskesmæld det kan give så mange smerter og følgevirkninger.​

KST er både for baby - børn - voksne

Der kan være følger som:

 • Smerter i nakke, ryg og lænd
 • Stress/Psykiske ubalancer
 • Hovedpine/migræne
 • Fordøjelsesbesvær
 • Svigtende Koncentration
 • Søvnløshed
 • For højt blodtryk
 • ​Svimmelhed
 • Skæren tænder
 • Allergi og Astma
 • Indlæringsvanskeligheder
 • Kolik - småbørns problematikker
 • maveproblemer
 • m.m

​Kranio-Sakral Terapi er en genopretning af hele kroppen - en blid og behagelig behandling af de skævheder, som belaster vores centralnervesystemet, og dermed kroppens funktion.

Under behandlingen ligger du på min briks både på ryggen og maven. Jeg behandler dig med forskellige teknikker, der alle har "det blide tryk" tilfælles. Jeg trykker dig med let hånd specielle steder på hoved, nakke, ryg, mave og ben.

Det er særdeles behageligt at modtage behandlingen, og du vil opleve en dyb form for afspænding.​

Anne Rosborg

​" ET FRIRUM "

" Det er et frirum for mig at komme ned til Lone. Jeg er af natur meget skeptisk, da jeg har haft rygproblemer i årevis og fået masser af behandlinger uden blivende effekt. Men Lone har formået at hjælpe mig. Som Kranio-Sakral Terapeut oplever jeg hende som dygtig, konkret, vedholdende og lyttende. Hun kan noget særligt - og så bliver du set som et helt menneske "

​Jon Hartz

​" DET HELE MENNESKE "

" Lone har gjort en stor forskel for mig i forhold til min diagnose, Morbus Bechterew - en inflammatorisk sygdom, som i mange år har resulteret i rigtig meget smertestillende medicin og et hav af søvnløse nætter. Det har behandlingerne med Kranio-Sakral Terapi hjulpet mig af med. Samtidig har Lone en særlig evne til at se tingene i sin helhed, og hendes personlighed og måde at behandle på, gør, at jeg - når jeg går ud af døren - føler mig genopladet og mentalt klar til at træde ud i verden igen"

​Dorte Madsen

​"ET HELT ANDET LIV "

" Jeg kommer hos Lone, fordi jeg har nakkesmerter, lændesmerter og hovedpine og som jeg har døjet med dagligt siden ungdomsårene. Alle mulige behandlingsformer har ikke hjulpet mig, så jeg var ret skeptisk, men havde fået anbefalet Lone.

Og det er meget meget mærkeligt, men jeg har fået et helt andet liv. Siden den første behandling er min hverdag blevet ændret betragteligt, og jeg har ikke længere daglig hovedpine. Som behandler er grænsen mellem at være empatisk og omklamrende hårfin, men Lones evne til at forklare, hvad hun gør og stille de rigtige spørgsmål på de rette tidspunkter gør hende til et enestående og meget empatisk menneske, hvor tingene går op i en højere enhed "

Majbritt Mikkelsen

" HÆNDER ER IKKE BARE HÆNDER "

" Jeg har selv en fortid som behandler og har altid eftersøgt nogle helt særlige hænder. Det lyder mærkeligt, men hænder, der måske minder lidt om mine egne, har en helt særlig temperatur, føles som smør eller...ja, den er svær. Men i hvert fald hænder, der kan noget særligt. Nu er de fundet. Lone har dem. Punktum. "

Kranio Sakral Terapi v/ Lone Voss Boes

Odinsvej 9

8600 Silkeborg

​​Telefon: 29 43 63 70 

​Mail: lone@lonevossboes.dk 

​CVR: 27616070​​

Kranio Sakral Terapi v/ Lone Voss Boes
Odinsvej 9
8600 Silkeborg
Tlf.: 29 43 63 70
CVR: 27616070
Email: lone@lonevossboes.dk

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt